GBCH DKCH DTCH COURTHILL CHASE MANHATTAN - 29.09.2006

"Russell"

 

Engelsk, dansk og tysk champion, opnået 2 CACIBÉR i Tyskland

 

I starten af oktober 2008 solgte Patsy Gilmore og Roger Stock Russell. 3 uger efter tog Per turen til England for at hente ham. Russell har et fantastisk temperament, nem, stille og rolig - men alligevel et stort "legebarn". Efter bare 2 uger var han fuldt integreret og faldet godt til i kennelen.

 

Med sig fra England havde han en nyerhvervet championtitel, 3CC og 1RCC og top hvalp i 2007. På hans første udstilling, da han var 6 måneder gammel, blev han BIS...

 

Efter 10 udstillinger i Danmark har Russell opnået titlen Dansk Eksteriørchampion (DKCH). På udstilling i Frederecia var det dommer Luis Pinto Teixeira, i Ålborg var det Anette Bystrup og senest var det på udstillingen i Fredericia Curtis D. Ashmore, der muliggjorde erhvervelsen af de 3 CERT'er der skal til for at opnå titlen.

 

Russell blev i juni for første gang udstillet i Tyskland, og opnåede hurtigt 4 CERTér, - det 5 skal hentes efter 12 måneder for at opnå titlen tysk champion VDH, så vi venter på at tiden skal gå inden han udstilles igen. Dette cert blev hentet den 10. juni 2011 og Russell kan føje tysk champion til hans titler.

 

Hans kvalitet og gennemslagskraft er bevist nu, da 3 af hans afkom i perioden fra juni til oktober 2010 har erhvervet titlen Deutsches Jugend Champion VDH und WCD. Selv Basie/Newkins Rhapsody i en alder af 10 måneder og 16 dage. Chilli/Newkins Quross over Dumbritton nåede at erhverve 2 VDH CERTér og 2 Klub CERTér. På udstilling i Berlin 3. april 2011 blev han afkom Newkins Raphaellä udstillet for første gang og vandt alt og blev bedste tæve, hun blev hurtigt Dt.Jgd.Ch og har siden vundet flere Anwartschaft og været Best in show.

 

Russell kan benyttes i avl af udvalgte tæver.... ring for nærmere oplysninger....

 

 

 

 

 

 

         GBCH NZ & AUSTRCH NEVERDITH RARE ROUGE DUMBRITON JOKING APART

NEVERDITH JUSTA JOY 

 
     GBCH AUSTRCH PEPERONE SOLID GOLD (IMP AUS)    
     GBCH AUSTRCH PEPERONE PAPER RIBBON GBCH COLBYCO CAVALIER

GBCH PEPERONE PAPER MODEL

 GBCH DKCH DTCH COURTHILL CHASE MANHATTAN          
       AMCH WENRICK'S MAN ABOUT TOWN  AM&CANCH SPORTINGFIELDS REA N'WENRICK  
   GBCH SPORTING FIELD WINGED DOVE OVER DUMBRITON (IMP USA)    
       AMCH SUMMIT BROCADE D LANG  AMCH RED CLOUD QUINTESSENCE

AMCH AUTUMNS TERRY CLOTH                          

 

 

 

Tilbage til forsiden